Donderdag 30 augustus

Vrijdag 31 augustus


Zaterdag 1 september


Passe Partout

Passe-partouts
Wat is er nou eigenlijk leuker dan een dagje Glemmer Beach? Drie dagen Glemmer Beach! Kom gezellig alle drie de dagen bij ons vertoeven met je tenen in het zand en pak je voordeel met onze voordelige passe-partouts: één kaart die je op donderdag, vrijdag én zaterdag toegang verschaft tot het festivalterrein. Maximaal genieten dus! Koop je tickets online of bij de Jumbo in Lemmer.

Dagkaarten
Met een reguliere kaart heb je toegang tot Glemmer Beach voor één dag. Voor alle drie de dagen zijn er dagkaarten te verkrijgen. De kaarten zijn online te verkrijgen, maar ook bij de Jumbo in Lemmer.

De kosten van een dagkaart zijn inclusief servicekosten en exclusief bankkosten:

REGULIERE VERKOOP
Een dagkaart voor de donderdag € 36,50
Een dagkaart voor de vrijdag € 39,50
Een dagkaart voor de zaterdag € 29,50,-
Een passepartout €90,-

 <<<< KOOP HIER JE TICKETS >>>>

Met de bus naar Glemmer Beach
Met de bus naar Glemmer Beach? Dat kan! Het is op donderdag 30 augustus, vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september mogelijk om met de bus naar het festival te komen met Veenstra Reizen.

Busvervoer
Wil je je collega’s, relaties, vrienden of familie verwennen met een avond vol gezelligheid, goed eten en fantastische muziek? Boek dan het BBQ on the Beach arrangement, een goed begin van een onvergetelijke avond. Bak je stukje vlees op de barbecue en geniet ondertussen van het prachtige uitzicht over het IJsselmeer en de gezelligheid. Het Barbecue on the Beach arrangement wordt aangeboden op de vrijdag- en zaterdagavond. Klik hier voor meer informatie.

Rolstoelkaarten
Voor mindervaliden richten we een speciaal rolstoeldeck in. Het is belangrijk dat je ook voor je eventuele begeleider een rolstoelkaart koopt! Het is niet toegestaan om meerdere begeleiders mee te nemen. Een rolstoelkaart kost natuurlijk hetzelfde als een gewone kaart. Rolstoelkaarten zijn te bestellen via 0900-4001000.

Vragen over tickets
Het is mogelijk dat je e-tickets in je ongewenste mail zijn terecht gekomen. Als dit niet het geval is kun je contact opnemen met ticketprovider VanPlan. Je kunt ze bereiken via tel: 0900 – 400 1000 van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.30 uur. Of stel je vraag online via: www.ticketpoint.nl/klantenservice.