SPONSOR WORDEN?

Sponsoren | Missie

Onze missie is om elk jaar het gezelligste festival op ‘e Lemmer te organiseren. En daarom zoeken wij sponsoren. Wij zijn een festival waarbij de bezoeker na elke editie het verlangen hebben om volgend jaar terug te komen. Glemmer Beach wil op een positieve manier bijdragen aan het imago van Lemmer en Friesland. Glemmer Beach richt zich op bezoekers die tijdens het festival even nergens anders aan willen denken dan aan het maken van plezier.

Waarom sponsoren?

In eerste instantie werkt sponsoring goed om de merkbekendheid te vergroten. De voordelen van sponsoring:
• Versterking van corporate identity (associaties: kwaliteit, relaxed, jeugdige volwassen, geniet van het leven)
• Vergroting van naamsbekendheid via verschillende vormen van exposure
• Verhoging van sympathie voor uw bedrijf en uitstraling van “community supportive”
• Relatiemarketing, richting bijvoorbeeld klanten of werknemers

Sponsorpakketten

Wil jij Glemmer Beach een warm hart toe dragen? Dat kan. Wij hebben verschillende sponsorpakketten voor je samengesteld. Wil je een combinatie van pakketten of een op maat gemaakt sponsorpakket? Dat kan. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@glemmerbeach.nl 

Glemmer Beach Partyboot

Dit jaar presenteren we iets nieuws; de Glemmer Beach Partyboot. Een uniek en gezellig uitje met je collega’s, relaties of vrienden. Je kunt opstappen in Emmeloord of in Joure. Onze kapitein vaart je over de Friese Meren en langs het Glemmer Beach festivalterrein. De boottocht duurt 4 uren en aan boord geniet je van heerlijke hapjes en kun je onbeperkt drinken. Ook speelt er een DJ op het bovendek! Rond ± 19:00 uur wordt je in het centrum van Lemmer afgezet en stap je het festivalterrein van Glemmer Beach op. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op!

Partyboot-Glemmer

VIP- Hospitality arrangement

Ervaar het exclusieve Glemmer Beach Hospitality arrangement.

Wil jij met je collega’s of relaties exclusief genieten van het leukste festival op ‘e Lemmer? Dat kan met het hospitality arrangement. Met het hospitality arrangement beleef je een onvergetelijke avond boordevol gezelligheid, geweldige artiesten en heerlijk eten.

 

Glemmer Beach & Kids Glemmer krant

Glemmer Beach krant

Nazomeren met de Glemmer Beach & Kids krant. Het festival krijgt ieder jaar meer naamsbekendheid en wordt omarmt door vele Friezen en omliggende regio’s. Daarom brengt Glemmer Beach en Kids Glemmer een eigen krant uit! Met achtergrond informatie, vrijwilligers aan het woord, leuke weetjes, de gaafste artiesten en het voorlopige tijdschema.

Oplage: 130.000, huis aan huis
Uitgave: juli 2018. Deadline aanleveren materiaal week 26.
Verspreiding: Lemmer, Heerenveen, Joure, Sneek, Bolsward, Leeuwarden, Noordoostpolder en alle dorpen in de Fryske Marren

Tarieven: 
Advertentie 1/8 € 280,-
Advertentie 1/4 € 450,-
Advertentie 1/2 € 800,-
Advertentie 1/1 € 1550,-