Openingstijden
Donderdag 22 augustus: 18:00 uur
Vrijdag 23 augustus: 17:00 uur
Zaterdag 24 augustus: 16:00 uur

Vervoer
Het festival wordt gehouden op het prachtige strand in het Friese dorp Lemmer. Glemmer Beach Festival is goed bereikbaar per auto, fiets of lopend. Naast het terrein is voldoende parkeergelegenheid voor zowel fiets als auto.

Auto
Naast het strand is een ruim parkeerterrein aanwezig, op ongeveer drie minuten lopen van de entree. Op de navigatie kun je het adres Plattedijk 1 invoeren om het festival te bereiken.

Bus
Met de bus naar Glemmer Beach? Dat kan! Informatie volgt.

Vrijwilliger
Wil je vrijwilliger worden tijdens Glemmer Beach Festival? Dat kan! En daar zijn wij super blij mee! Je kunt contact opnemen met vrijwilligers@glemmerbeach.nl. Er zijn vrijwilligers nodig voor onder andere de catering, muntverkoop en de op- en afbouw van het terrein.

Sponsoren
Glemmer Beach Festival wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoren! Wil ook jij Glemmer Beach een hart onder de riem steken? Dat kan! Er zijn verschillende interessante sponsorpakketten samengesteld. Je kunt contact opnemen met info@glemmerbeach.nl om meer informatie te verkrijgen over de verschillende sponsorpakketten.

Glemmer Beach gaat groen!
Dit jaar hanteert Glemmer Beach het duurzame statiegeldsysteem voor drinkbekers. Deze bekers zijn milieuvriendelijk en door het hergebruiken van de bekers is er nauwelijks plasticafval op het strand van Lemmer. Tegen inlevering van één consumptiemunt ontvang je een kunststof drinkbeker. Bij elk drankje ontvang je tegen inlevering van je gebruikte beker, een schoon exemplaar. Bij inlevering van de beker bij het inleverpunt krijg je de betaalde consumptiemunt terug of € 2,00. Tevens maken wij het laatste uur gebruik van disposable bekers.

FAQ

Is het festival rolstoeltoegankelijk?
Nee, het festival is niet rolstoeltoegankelijk. Doordat het festival plaatsvindt op het strand is het niet rolstoeltoegankelijk.

Waar kan ik een passe-partout/dagkaart kopen?
De passe-partouts en dagkaarten zijn te koop via www.glemmerbeach.nl/tickets-kopen en bij Jumbo Supermarkt in Lemmer.

Waar vindt Glemmer Beach Festival plaats?
Op het strand in Lemmer, het adres is Plattedijk 1.

Hoe duur is een passepartout of dagkaart?
Een dagkaart voor de donderdag kost n.n.b.
Een dagkaart voor de vrijdag kost n.n.b.
Een dagkaart voor de zaterdag kost n.n.b.
Een passepartout kost n.n.b.

De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief administratiekosten. De kaarten zijn te koop via www.glemmerbeach.nl/tickets-kopen of bij Jumbo Supermarkt in Lemmer.

Mag je tijdens het festival het terrein op en af?
Nee, dit is niet mogelijk.

Is een meet & greet met artiesten mogelijk?
Jaarlijks bereiken ons vele verzoeken tot meet & greets met onze artiesten. Helaas kunnen we niet aan deze verzoeken voldoen.

Is het festival makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer?
Het busstation in Lemmer is met de bus vanuit Joure bereikbaar met lijn 315 richting Emmeloord en vanuit Emmeloord met lijn 315 richting Groningen. Vanaf het busstation in Lemmer kun je met bus 47 en 42 richting Sneek uitstappen op de Urkerstraat in Lemmer, vanaf hier is het 15 minuten lopen naar het strand. Voor meer informatie kun je kijken op www.9292ov.nl.

Waar kan ik het beste mijn auto parkeren?
Naast het strand is een groot parkeerterrein aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken. Ook komen er veel gratis parkeerplaatsen in en rondom Lemmer, dit wordt aangegeven met verkeersborden en verkeersregelaars.

Zijn er kaarten aan de deur te koop?
Ja, het is mogelijk om kaarten te kopen bij de entree, behalve als alle kaarten zijn uitverkocht.

Vanaf welke leeftijd is Glemmer Beach Festival?
Er is geen minimumleeftijd.

Kan er bij de muntverkoop met pin betaald worden?
Ja hoor!

Mag er eigen eten, drinken of ander vloeistof meegenomen worden het terrein op?
Nee, je mag geen eigen eten en drinken meenemen. Op het festivalterrein is voldoende mogelijkheid tot het kopen van eten en drinken. Ook is het niet toegestaan om vloeistoffen zoals onder andere deodorant en parfum mee te nemen het terrein op.

Kan ik sigaretten kopen op het terrein?
Nee, wij verkopen geen sigaretten.

Is het een openluchtfestival?
Het festivalterrein is deels overdekt, er is één grote tent en verschillende kleinere tenten. Maar je kunt ook genieten van de muziek onder de sterrenhemel.

Is er EHBO aanwezig op het terrein?
Op het terrein zijn meerdere gediplomeerde EHBO-ers aanwezig.

Is er een mogelijkheid tot overnachten?
In Lemmer zijn verschillende hotels en bed&breakfasts aanwezig, onder andere het naast het strand gelegen sporthotel Iselmar. Ook is er naast het strand een camping aanwezig, kijk voor meer informatie op www.campinginlemmer.nl.

Is er een mogelijkheid tot het indienen van een persaccreditatie?
Journalisten en fotografen kunnen, indien zij kunnen aantonen dat zij tot een professionele organisatie behoren, een aanvraag indienen voor het verkrijgen van een perspas.

Word je gefouilleerd bij de entree?
Die mogelijkheid bestaat. Wij willen de veiligheid van al onze bezoekers waarborgen.

Ik heb online kaarten gekocht maar ik heb nog geen e-tickets ontvangen, wat nu?
Het is mogelijk dat je e-tickets in je ongewenste mail zijn terecht gekomen. Als dit niet het geval is kun je contact opnemen met ticketprovider VanPlan. Je kunt ze bereiken via tel: 0900 – 400 1000 van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.30 uur. Of stel je vraag online via: https://klantenservice.vanplan.nl/nl/support/home

Waar kan ik mij opgeven als vrijwilliger?
Opgeven als vrijwilliger kan door een e-mail te sturen naar vrijwilligers@glemmerbeach.nl.

Tot wanneer zijn de tickets verkrijgbaar?
De tickets zijn voor onbepaalde tijd verkrijgbaar. Als de tickets bijna zijn uitverkocht wordt dit vermeld op de website.

Is het toegestaan om een eigen stoel mee te nemen?
Nee, het is niet toegestaan om een eigen (klap)stoel mee te nemen. Op het festivalterrein zijn verschillende zit mogelijkheden..

Wordt Kids Glemmer dit jaar georganiseerd?
Ja, informatie volgt.