BBQ on the Beach

Wil je je collega’s, relaties, vrienden of familie verwennen met een avond vol gezelligheid, goed eten en fantastische muziek? Boek dan het BBQ on the Beach arrangement, een goed begin van een onvergetelijke avond. Bak je stukje vlees op de barbecue en geniet ondertussen van het prachtige uitzicht over het IJsselmeer en de gezelligheid.

Wat houdt het BBQ on the Beach arrangement in?

  • BBQ pakket met ambachtelijk vlees van de slager
  • Zomerse salades en stokbroden
  • Toegang tot het festival
  • Gratis parkeren
  • Gratis toiletten
  • Exclusief consumptiemunten

De kosten van een BBQ on the Beach arrangement zijn:
Donderdag – geen Barbecue on the Beach
Vrijdag – aanvang 18:00 uur € 59,50 exclusief bankkosten
Zaterdag – aanvang 17:00 uur € 59,50 exclusief bankkosten

Boek hier je BBQ on the Beach ticket!

Wil je meer informatie? Neem contact op met info@glemmerbeach.nl.

 

Glemmer Beach Partyboot

Dit jaar presenteren we iets nieuws; de Glemmer Beach Partyboot. Een uniek en gezellig uitje met je collega’s, relaties of vrienden. Je kunt opstappen in Emmeloord of in Joure. Onze kapitein vaart je over de Friese Meren en langs het Glemmer Beach festivalterrein. De boottocht duurt 4 uren en aan boord geniet je van heerlijke hapjes en kun je onbeperkt drinken. Ook speelt er een DJ op het bovendek! Rond ± 19:00 uur wordt je in het centrum van Lemmer afgezet en stap je het festivalterrein van Glemmer Beach op. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op!

Koop makkelijk en snel je ticket via info@glemmerbeach.nl

Partyboot-Glemmer

 

VIP- Hospitality arrangement

Ervaar het exclusieve Glemmer Beach Hospitality arrangement.

Wil jij met je collega’s of relaties exclusief genieten van het leukste festival op ‘e Lemmer? Dat kan met het hospitality arrangement. Met het hospitality arrangement beleef je een onvergetelijke avond boordevol gezelligheid, geweldige artiesten en heerlijk eten.