Passe-partouts
Wat is er nou eigenlijk leuker dan een dagje Glemmer Beach? Drie dagen Glemmer Beach! Kom gezellig alle drie de dagen bij ons vertoeven met je tenen in het zand en pak je voordeel met onze voordelige passe-partouts: één kaart die je op donderdag, vrijdag én zaterdag toegang verschaft tot het festivalterrein. Maximaal genieten dus! Voor de vroege vogels kost een passe-partout € 99,50,- per persoon, exclusief servicekosten. Na 30 januari 2017 zijn de kosten voor een passe-partout kaart € 115,-. Koop je tickets online of bij de Jumbo in Lemmer. Let op! Een passe-partout is persoonsgebonden en kan dus niet worden doorverkocht aan iemand anders.

Dagkaarten
Met een reguliere kaart heb je toegang tot Glemmer Beach voor één dag. Voor alle drie de dagen zijn er dagkaarten te verkrijgen. De kaarten zijn online te verkrijgen, maar ook bij de Jumbo in Lemmer.

De kosten van een dagkaart zijn exclusief servicekosten:

REGULIERE VERKOOP
Donderdag € 47,50,- *
Vrijdag € 47,50,- *
Zaterdag € 40,- *

Rolstoelkaarten
Voor mindervaliden richten we een speciaal rolstoeldeck in. Het is belangrijk dat je ook voor je eventuele begeleider een rolstoelkaart koopt! Het is niet toegestaan om meerdere begeleiders mee te nemen. Een rolstoelkaart kost natuurlijk hetzelfde als een gewone kaart. Vragen? Stel ze gerust via info@glemmerbeach.nl.

Let op: de mindervalide kaarten voor zaterdag zijn UITVERKOCHT!

 

TICKETSHOP MINDERVALIDEN